Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

By Moments Massage & Wellness & Guasha

** MOMENTS LODGE ** VERHUUR

Ayurvedische massage

Kennis (veda) van het leven (ayus) en betekent het oudste geneeskundig gezondheidssysteem. Met warme kruidenolie ondergaat u een lichaamsmassage waarbij ook het hoofd en gezicht wordt behandeld. Het is een zachte massage waarbij de druk wordt afgestemd op het lichaam. De ayurvedische massage heeft een reinigend effect en het ontspant, voedt en balanceert het lichaam fysiek en geestelijk.

Indiase hoofdmassage 

Deze massage is een onderdeel van Ayurvedische massage en benadrukt meer de behandeling van het decolleté, schouders, nek, gezicht en hoofd. Er wordt een ruime hoeveelheid verwarmde kruidenolie gebruikt.

Lomi Lomi massage

Hawaiiaanse massagetechniek op het ritme en bewegingen van kabbelend water, sprankelende watervallen en krachtige oceaangolven. Een Lomi Lomi massage heeft een diepe werking op het spier- en zenuwstelsel en de zintuigen. 

Met verwarmde citrusolie ondergaat u een rustige en ritmische lichaamsmassage uitgevoerd in mooie, lange vloeiende bewegingen over de volle lengte van het lichaam.

De Mana (levensenergie) stroomt naar elke plek in het lichaam, waardoor vastgezette spanningen vrijkomen en een goede gezondheid wordt gestimuleerd. 

Guasha Santai therapie

Bij deze behandeling wordt een speciale olie op de huid aangebracht. Met een schraper, een platte energetische steen wordt over uw huid geschraapt. De huid wordt mooi rosé en doorbloed. De plaatsen waar blokkades/knopen dus veel afvalstoffen zitten worden zichtbaar rood dit heet: sha! en lijkt op een bloeduitstorting is het echter niet want het is geen trauma en de huid raakt niet beschadigd. De sha activeert de bloedsomloop en afvalstoffen worden verwijderd en door het lichaam zelf geruimd. 

Door het opheffen van deze blokkades kan de levensenergie weer door het lichaam vloeien en voelt u zich lichamelijk en geestelijk beter. Vele ziekten en klachten kunnen met guasha verholpen worden. Zowel preventief als klachtgericht is guasha een pijnloze behandeling maar zeer effectief.