Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

By Moments Massage & Wellness & Guasha

** MOMENTS LODGE ** VERHUUR

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt je spieren en stimuleert de bloedcirculatie van jou en je baby. Je ademhaling wordt dieper en je hoofd komt heerlijk

tot rust.

Tijdens de eerste drie maanden zorgt de massage voor meer energie en verlicht de hoofdpijn en misselijkheid.

Vanaf de vierde maand zal de massage de rugklachten en beenkrampen doen verlichten.

De laatste periode past het lichaam zich in een korte tijd aan op de snel groeiende baby. Dit merk je vaak aan bekken-, rug-, nek- en schouderproblemen. Je voeten, benen, billen, armen, handen, romp, hals en schouders krijgen een ontspannen massage. 

Bij deze heerlijke massage gaat de aandacht volledig uit naar optimale ontspanning en comfort voor moeder en baby, je wordt meer bewust van jezelf en je baby.

Bij deze massage wordt desgewenst gebruik gemaakt van een warmwaterkussen zodat je comfortabel op je rug of op je zij kan liggen. In zij-lig vraag ik je halverwege de behandeling om even te draaien. Voor deze behandeling wordt je discreet afgedekt met warme handdoeken en ondersteunt door kussens zodat je ontspannen je draai kunt vinden.

Note: de meeste zwangeren komen tijdens hun zwangerschapsverlof voor 1 behandeling. En de reactie is meestal "was ik nu maar eerder gekomen want het is zo fijn". Echter is het nog fijner om bijvoorbeeld 3 behandelingen in te plannen.

Jij en je baby zullen er zeker optimaal van genieten!